ЛГ График
Предпечат

Предпечат

 

Предпечатната подготовка е съществен етап от технологичното проектиране на производствените процеси по изработката на дадено печатно издание и изисква владеене на необходимите компютърни програми и сериозни познания по полиграфия, с крайна цел да бъдат изработени печатни форми с най-високо качество на изображенията.

Нашите клиенти могат да имат различни изходни материали за реализиране на идеите им за крайния продукт: книга, списание, плакат (постер), информационно табло, календар, пътни и градски карти, рекламен каталог или брошура, дипляна или рекламна хартиена торбичка, тетрадка, блок за рисуване, техническа документация, информационна листовка за фармацефтични или козметични продукти, за тиражиране на информация и печат върху CD или DVD с различна опаковка и други.
В някои случаи клиентът желае просто възпроизвеждане на фототипно издание с въвеждане на някакви корекции.

В други случаи – разполагат с текстови и снимкови материали, от които се очаква да бъде направено желано от тях печатно издание. И в двата случая те ще се нуждаят от помощта на нашите специалисти по предпечатна подготовка.
Обикновено нашите клиенти са професионални издатели или рекламни агенти, които сами извършват предпечатна подготовка на текстова и илюстрационна информация и могат да ни предоставят файлове, готови за електронен монтаж и директно изработване на офсетови печатни форми.
Предпечатната подготовка започва с определяне размера на лист хартия за отпечаване на продукта.

 

(уточнение за клиента: компютърните файлове следва да са във формат: PDF,EPS или TIF)

 

За повече информация просто се свържете с нас на телефон:+359 898 614131

Loading