ЛГ График

Печатница във Враца

graficbg

печатница във Враца

Начало

посещения: 27501
днес: 45

 

 

 

Добре дошли на страницата на ЛГ ГРАФИК ООД .
Основната цел на сайт е да ви представи максимално точна и пълна информация за нашата дейност и това, което ние предлагаме.
Най-важното за нас е да можем да Ви предложим разнообразни решение за Вашите желания и планове , с които да постигнем желания от Вас резултат.

 

Доверете се на нашия професионализъм!

 

 

Контакти

посещения: 27501
днес: 45

Враца
ул. „Околчица“ 2А, 3000 Враца

 

 

 

Как да ни намерите

 

 

Телефон
+359898614131

Работно време
от Понеделник до Петък
от 9.00 ч. до 17.00 ч.

Коментари
e-mail: lg_grafik@abv.bg

 

От тук може да изпратите запитване за всичко, от което се интересувате

 

   

  Партньори

  посещения: 27501
  днес: 45

   

   

  Наши партньори и доставчици са:

   

    
  Доминов-Консуматив ЕООД

   

   

   
  Славей-91

   

   


  Европапир България

   

   


  Полистор ООД

   

   

   

  Печатен процес

  посещения: 27501
  днес: 45

   

  Чрез офсетов печат се реализира преобладаващата част от печатната продукция на ЛГ ГРАФИК ООД  – флаери, листовки, дипляни, брошури, формуляри, вестници, каталози, книги с черно-бели и цветни страници, рекламни материали.
  Печатът може да бъде едноцветен и многоцветен, съдържащ полутонови или щрихови изображения. Цветни изображения се постигат при комбинацията от четири основни цвята – циан, магента, жълто и черно (CMYK) или като се използват прости (spot) цветове от палитрата на Pantone скалите. При печат с прости цветове препоръчваме те да бъдат изготвени чрез смесителна станция, а не „забъркани” в печатницата.

  Разполагаме с оборудване за листов печат в формат 31х43 см. за щрихови изображения и формати 35х50 см.и 50х70 см. Офсетовия печат продължава да бъде водеща технология в световен мащаб с осигуряване на постоянно високо качество на печат и рентабилност на производствения процес.

  В ЛГ ГРАФИК ООД съчетаваме листовия офсет с технологии за облагородяване на печатната продукция – лакиране (надпечатен лак, UV лак, частичен лак. Така произвеждаме оригинални, висококачествени продукти и луксозни серии, които могат да удовлетворят изискванията и на най-взискателните клиенти.